duminică, 31 ianuarie 2010

Pane de soia


Soia se pune la fiert pt 2 ore.

Dupa ce au fiert 2 ore, se iau din apa, si se storc, de apa, bine, intre palme (le storci bine, sa nu mai contina apa), dupa ce le-ai stors, le dai cu condiment, ce gust doresti tu sa aiba, eu am pus, Delikat, Barbeque, gust de pui.


Dupa ce le-ai dat cu condiment, pregatesti pesmetul.

Intr-o farfurie, se pune, pesmet si fulgi de porumb, maruntit.

Fulgii de porumb, ii maruntesti bine si pui si pesment.


Dupa ce ai facut, pesmetul cu fulgii de porumb, se pun bucatile de soia cu condiment si se dau prin pesmetul acesta.

Separat, intr-un bol, se bat albusurile spuma, ca si la prajitura, apoi se pun galbenusurile, in care ai pus un varf micut de bicarbonat stins in zeama de lamaie.

Apoi in uleiul incins, se pune soia cu pesmet dupa ce ai dat-o prin ou.


Dupa ce sau copt, pe o parte, le intorci si pe cealalta parte.

Sunt foarte bune, familiei mele ii place mult acest pane, si se mananca impreuna cu pireu sau pilaf si ceva moratura.

Pofta buna!





























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu